Ensiapukoulutukset joustavasti Hämeenlinnasta

Sostea Oy järjestää ensiapukoulutukset yritysten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin. Kursseillamme kouluttajina toimivat alan kokeneet asiantuntijat. Lue lisää ja tilaa kurssi ottamalla meihin yhteyttä.

Yhteydenotto

Osaisitko toimia hätätilanteessa?

Hätätilanteet eivät katso aikaa eikä paikkaa – jokainen meistä voi kohdata esimerkiksi onnettomuuden tai sairaskohtauksen työssään tai vapaa-ajalla. Yllättävään tilanteeseen ei voi varautua ja siksi kyky auttaa hätätilanteessa on jokaisen kansalaisvelvollisuus.

 

Ajoissa ja oikein aloitettu ensiapu voi pelastaa ihmishengen. Sostea Oy järjestää ensiapukoulutusta, jossa opitaan toimimaan yllättävissä hätätilanteissa myös ilman ensiaputarvikkeita.

Ensiapuvalmius työpaikoilla on lakisääteinen velvollisuus

Ensiapuvalmius on merkittävä osa työpaikan turvallisuutta. Ensiapuvalmiudella tarkoitetaan muun muassa työpaikan riskeihin ja työntekijämäärään suhteutettua riittävää valmiutta aloittaa ensiavun antaminen hätätilanteissa – ensiapuvalmiudesta huolehtiminen on työnantajan lakisääteinen velvollisuus.

 

Varmin tapa huolehtia tämän toteutumisesta on varmistaa koko henkilökunnan ensiapuvalmius, eli käytännössä järjestää ensiapukoulutus koko työpaikan henkilökunnalle.

Meiltä myös sosiaalipalvelut

Tilaa ensiapukurssi yritykselle, yhdistykselle tai muulle organisaatiolle

Tarjoamme laadukasta ensiapukoulutusta yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina kursseillamme toimivat kokeneet ensiapuopettajat, joilla on käytännön kokemusta hoitotyöstä. Kurssilta on mahdollista saada korttimuotoinen todistus, joka on voimassa kolme vuotta. Kurssit ovat kelavähennyskelpoisia.

 

Koulutus järjestetään yrityksen tiloissa. Koulutustilalle ei ole erityisiä vaatimuksia, vaan käytännössä mikä tahansa tila kelpaa. Kurssit voidaan asiakkaan toiveen mukaan pitää joko koko päivän kestävinä koulutuksina tai jakaa puolen päivän pituisiin kertoihin.

Tutustu henkilökuntaamme

Kurssitarjontamme

Ota yhteyttä ja kysy lisää koulutuksistamme

Kiinnostuitko? Kysy lisää Sostea Oy:n ensiapukursseista ja tilaa koulutus henkilökunnallesi ottamalla yhteyttä. Lisätietoja kursseista antaa Johanna Vaulasto, info@sostea.fi tai 044 236 3947.

 

Järjestämme kursseja ympäri Suomen.

Kaikki yhteystietomme