Sosiaalipalvelut alan ammattilaiselta Hämeenlinnasta

Sostea Oy tarjoaa monipuoliset perheille, lapsille ja nuorille suunnatut sosiaalipalvelut vuosien kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnassa, josta käsin palvelemme joustavasti noin sadan kilometrin säteellä. Ota yhteyttä sosiaalipalveluiden ammattilaiseen ja kysy lisää.

Yhteystiedot

Sostea Oy järjestää sosiaalipalvelut alan vahvalla ammattitaidolla ja laaja-alaisella kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat ammatillinen tukihenkilötoiminta, perhetyö, perhekuntoutus sekä lastensuojelun jälkihuolto. Toimintamme lähtökohtana on tuottaa avointa, mutta luottamuksellista palvelua lämmöllä ja asiantuntijuudella. Kaikki palvelumme sisältävät aina asianmukaisen kirjauksen ja raportoinnin, ja laskutamme vain toteutuneista tunneista.

Voimaannuttava ammatillinen tukihenkilötoiminta

Ammatillinen tukihenkilötoiminta tarjoaa turvallisen ja luotettavan aikuiskontaktin sitä kaipaavalle lapselle tai nuorelle. Tukihenkilökunta toimii myös vanhempien tukena ja apuna vanhemmuudessa.

 

Käytännössä toiminta on ennen kaikkea yhdessä tekemistä ja harrastamista. Voimme myös hoitaa yhdessä arkisia asioita ja asioida sidosryhmien kanssa. Yhdessä tekeminen ja toimiminen vahvistaa yksilön omia voimavaroja sekä arjessa toimeen tulemista.

 

Yhteinen päämäärämme ammatillisessa tukihenkilötoiminnassa on asiakkaan voimaantuminen, joka mahdollistaa mahdollisimman itsenäisen toiminnan asiakkaan omassa elinympäristössä.

Koulutuspalvelumme

Tavoitteellinen perhetyö

Perhetyötä tehdään nimensä mukaisesti yhteistyössä koko perheen kanssa. Perhetyön tarkoituksena on tukea lapsen, nuoren ja vanhempien päivittäistä hyvinvointia. Tähän tavoitteeseen pääsemme vahvistamalla perheen voimavaroja sekä tukemalla lapsen ja vanhempien välistä tai vanhempien keskinäistä vuorovaikutusta.

 

Perhetyö on aina yksilöllinen prosessi, joka räätälöidään kunkin asiakasperheen tarpeisiin perhettä kunnioittaen ja arvostaen. Perhetyön tavoitteet sovitaan aina yhdessä perheen ja tilaajan kanssa.

Tutustu henkilökuntaamme

Toiminnallinen perhekuntoutus

Tarjoamamme perhekuntoutus on kuntouttavaa toimintaa koko perheelle, jota ohjaa yhdessä asetetut suunnitelmat ja tavoitteet. Perhekuntoutuksen yleisenä tavoitteena on turvata lasten kasvuolosuhteet, tukea vanhempia kasvatustehtävässä ja vahvistaa perheen omia voimavaroja.

 

Kuntoutuksen kulmakivinä voidaan pitää perheenjäsenten välisen vuorovaikutuksen tukemista toiminnallisin menetelmin, säännöllisen päivärytmin vakiinnuttamista sekä arjen taitojen harjoittelua. 

Kysy lisää

Lastensuojelun jälkihuolto

Palveluihimme kuuluu lisäksi täysi-ikäistyville nuorille suunnattu lastensuojelun jälkihuolto. Jälkihuollon tavoitteena on integroida nuori yhteiskuntaan ja auttaa häntä löytämään oma paikkansa maailmassa.

 

Toiminnassa korostuu ammattilaisen ja nuoren välinen luottamuksellinen yhteistyö. Pyrimme yhdessä löytämään nuorelle opiskelupaikan, työpaikan tai mielekästä vapaa-ajan toimintaa nuoren tarpeet, toiveet ja tilanne huomioiden. Ohjaamme nuorta pärjäämään elämässä itsenäisesti harjoittelemalla itsenäisen elämän taitoja.

Kysy lisää

Tilaa palvelut tai kysy lisää ottamalla meihin yhteyttä

Voit aina olla meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää sosiaalipalveluistamme. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Sosiaalipalveluiden tilaukset ja tiedustelut vastaanottaa Markus Kopsala, info@sostea.fi tai 044 988 3760.


Toimialueemme kattaa joustavasti Hämeenlinnan seudun lähialueineen, noin sadan kilometrin säteellä.

Kaikki yhteystiedot